Flyttfirma Karlstad

RING OSS -

Om oss

Om oss

Erbjuder ert företag flytthjälp och flyttstädning i Karlstad? Vi på Addictive Group Media AB hyr ut landningssidor till kunder som vill få nya kundkontakter och bra ranking på Google.

Vi hjälper er att skaffa er nästa stora affär – kontakta oss för att hyra den här sidan om flyttfirma i Karlstad och forma den efter ert företag! Nedan ser ni ett exempel på hur ni kan beskrivas här.

Trygg flyttfirma i Karlstad

Vi är en erfaren flyttfirma i Karlstad och har ansvarsförsäkring som täcker era saker under flytten. På så sätt kan ni känna er trygga och säkra när ni anlitar oss. Vi tar hand om allt åt er och ni behöver bara tänka på att förflytta er till den nya adressen.

I Värmlands första stad, erbjuder vi företag och privatpersoner all slags flytthjälp vid flytt inom Sverige från Karlstad, eller vid utlandsflytt. Alla som arbetar på vår flyttfirma i Karlstad är händiga flyttkarlar och duktiga flyttstädare som utför allt till punkt och pricka. Dessutom kan vi renovera lokalen som ni lämnar. Då vet ni att ni lämnar en fin, städad och nyrenoverad fastighet efter er.

Gör allt för nöjda kunder

Vårt fokus är 100 procent nöjda kunder och vi är flexibla inför det som ni som våra kunder önskar er. Har ni tunga och "omöjliga" lyft kan vi ordna det. Vi ordnar transport av saker och möbler till en adress utomlands. Vi kan packa alla era saker och städa efter flytten på ett noggrant sätt och så att flyttstädningen blir godkänd.

Vi är ett RUT-företag som möjliggör för privatkunder att dra av för RUT-avdraget för alla våra flyttjänster och vi har F-skattsedel. Det är bra om ni säger till om ni önskar det så kan vi ta hand om ansökan till Skatteverket så ser ni endast slutsumman på fakturan.

Behöver ni en flyttfirma, kontakta oss!

Vi flyttstädar också i Karlstad

Addictive Group Media AB


Kontakta oss om ni är intresserade av den här sidan!

[email protected]

559202-3963


Flyttfirma

Utlandsflytt

Flyttstädning


Vill du hyra den här sidan? Kontakta oss!

Om Oss

Vårt företag hjälper er få nya kundkontakter via våra landningssidor.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Addictive Group Media AB

Org nr: 559202-3963
Kontakta oss om ni är intresserade av den här sidan!
Tel:

Hitta hit