Flyttfirma Karlstad

RING OSS - 054-220 89 20

Om oss

Om oss

Välkommen till Karlstadsflytt AB som är er flyttfirma i Karlstad. Vi är en erfaren flyttfirma i Karlstad och har ansvarsförsäkring som täcker era saker under flytten. På så sätt kan ni känna er trygga och säkra när ni anlitar oss. Vi tar hand om allt åt er och ni behöver bara tänka på att förflytta er till den nya adressen.

I Värmlands första stad, erbjuder vi företag och privatpersoner all slags flytthjälp vid flytt inom Sverige från Karlstad, eller vid utlandsflytt. Alla som arbetar på vår flyttfirma i Karlstad är händiga flyttkarlar och duktiga flyttstädare som utför allt till punkt och pricka. Dessutom kan vi renovera lokalen som ni lämnar. Då vet ni att ni lämnar en fin, städad och nyrenoverad fastighet efter er.

Gör allt för nöjda kunder

Vårt fokus är 100 procent nöjda kunder och vi är flexibla inför det som ni som våra kunder önskar er. Har ni tunga och "omöjliga" lyft kan vi ordna det. Vi ordnar transport av saker och möbler till en adress utomlands. Vi kan packa alla era saker och städa efter flytten på ett noggrant sätt och så att flyttstädningen blir godkänd.

Vi är ett RUT-företag som möjliggör för privatkunder att dra av för RUT-avdraget för alla våra flyttjänster och vi har F-skattsedel. Det är bra om ni säger till om ni önskar det så kan vi ta hand om ansökan till Skatteverket så ser ni endast slutsumman på fakturan.

Behöver ni en flyttfirma, kontakta oss!

Vi flyttstädar också i Karlstad

Karlstadsflytt AB


Zakrisdalsvägen 26
653 42 Karlstad

054-220 89 20

[javascript protected email address]

559247-4950


Flyttfirma

Utlandsflytt

Flyttstädning


logo-image

Om Oss

Vår flyttfirma i Karlstad erbjuder flyttservice och flyttstädning i hela Sverige.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Karlstadsflytt AB

Org nr: 559247-4950
Zakrisdalsvägen 26
653 42 Karlstad
Tel: 054-220 89 20

Hitta hit