Flyttfirma Karlstad

RING OSS - 054-220 89 20

Flyttfirma

Våt flyttfirma flyttar i Karlstad

När ni anlitar oss är ni i goda händer, vi tar hand om allt. Det enda ni behöver tänka på är att själva ta er till den nya bostaden, kontoret eller arbetsplatsen, oavsett om det är någonstans inom Sverige eller en utlandsflytt. Vi hjälper er flytta och transportera tunga saker och att utföra flyttstädning i Karlstad.

Behöver ni hjälp att flytta? Kontakta oss, vår flyttfirma hjälper er!

Flyttfirma för företag

Vi vänder oss till företag och bolag som behöver flytta någonstans i Sverige eller inom Karlstad. Då kan vi packa ner allt som ska med och transporterar allt till den nya adressen. Sedan kan vi också flyttstäda hela kontoret så att hyresvärd eller kontorsinnehavare blir nöjd. Vi flyttar tunga kassaskåp, hurtsar eller byråer och har den utrustnings som krävs för det.

Vi har egen ansvarsförsäkring, som täcker era saker och ser till så att inget händer dem. Vår flyttfirma är pålitligt och vi har all den erfarenhet som krävs för att kunna genomföra säkra och trygga flyttar någonstans i Sverige eller vid en utlandsflytt.

Vi flyttar åt privatpersoner

Ni som ska flytta från en bostad, såsom villa, lägenhet eller radhus och kanske styr kosan till någon annan stad i Sverige eller till något annat land. Då kan vi erbjuda flytthjälp och kan ta hand om allt som har med den flytten att göra. Vi hjälper även er med piano, flygel eller andra tunga möbler.

Vi är din flyttfirma i Karlstad

Karlstadsflytt AB


Zakrisdalsvägen 26
653 42 Karlstad

054-220 89 20

[javascript protected email address]

559247-4950


Flyttfirma

Utlandsflytt

Flyttstädning


logo-image

Om Oss

Vår flyttfirma i Karlstad erbjuder flyttservice och flyttstädning i hela Sverige.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Karlstadsflytt AB

Org nr: 559247-4950
Zakrisdalsvägen 26
653 42 Karlstad
Tel: 054-220 89 20

Hitta hit