Flyttfirma Karlstad

RING OSS -

Flyttstädning

Vi flyttstädar när vi flyttar åt er

Erbjuder er flyttfirma även flyttstädning? Då kan ert företag även använda er av informationen nedan, anpassat efter ert företag. Vi profilerar gärna ert företag mot ett annat verksamhetsområde också.

Ebjuder ni flytthjälp och flyttstädning i Karlstad? Kontakta oss, vi hyr ut den här sidan åt er! Den har redan bra ranking på Google och kan hjälpa er att skaffa nya kundkontakter.

Flyttstädning i Karlstad

Är ni ett företag som ska flytta? Vi erbjuder er våra flyttjänster som er flyttfirma i Karlstad. Förutom att vi flyttar era saker, som skrivbord, stolar, konferensutrustning och liknande, erbjuder vi även noggrann och effektiv flyttstädning av hela arbetsplatsen. Då ingår fönstertvätt, rengöring av kyl, frys, väggar, golv, badrum, toaletter och liknande. Av oss får ni garantier på flyttstädningen. Vi ser då till att flyttstädningen blir godkänd av eventuell hyresvärd eller av nästa kontorsinnehavare.

RUT-avdrag för privatpersoner

Att flyttstäda en bostad kräver sin man, eller kvinna. Vi har erfarenhet av flyttstädning som gör att vi kan ge garantier på flyttstädning av bostäder. När ni anlitar oss har ni alltid möjligheten till RUT-avdrag, både för flytten och flyttstädningen. Det som krävs är att vi som firma har F-skattsedel, vilket vi har. Vår flyttfirma i Karlstad är en välskött firma som betalar alla skatter och moms. Vi är berättigade för RUT-avdrag. Säg gärna till om ni önskar att vi tar hand om RUT-avdraget så drar vi det direkt på faktura.

Kontakta oss för flyttstädning och en flyttfirma i Karlstad!

Addictive Group Media AB


Kontakta oss om ni är intresserade av den här sidan!

[email protected]

559202-3963


Flyttfirma

Utlandsflytt

Flyttstädning


Vill du hyra den här sidan? Kontakta oss!

Om Oss

Vårt företag hjälper er få nya kundkontakter via våra landningssidor.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Addictive Group Media AB

Org nr: 559202-3963
Kontakta oss om ni är intresserade av den här sidan!
Tel:

Hitta hit